maandag 21 mei

AsserJournaal
Uitg. Press Support

Red. Jan en Leni Hof

Tel: (0592) 37 10 17
info@asserjournaal.nl

AsserJournaal
Weather state: zwaar bewolktzwaar bewolkt
WZW
26 km/h
max: 21°C
min: 15°C
Kort nieuws
Diversen 22 januari 2017

Zaken die ons raken.

De service is prima,maar….

ASSEN. We hadden nieuwe brillen nodig. Voor mij, na een oogoperatie (nieuw lensje) en voor mijn vrouw was ook een nieuwe bril nodig, vond de oogarts. Dus twee vliegen in één klap. Voor het parkeren in de binnenstad, niet onvoordelig. Ons ‘oog was namelijk gevallen’ op aanbiedingen van de firma Specsavers. Na een afspraak werden we redelijk vlot en door vriendelijke medewerkers geholpen. Keuzes werden gemaakt en na 14 dagen zouden we de brillen kunnen afhalen .
De glazen moesten worden geslepen in Bulgarije vertelden ze. Thuis lazen we toevallig over een extra aanbieding die in de winkel niet was genoemd.
Een gratis zonnebril op sterkte. Na een telefoontje bleek dat wij ook daarvoor in aanmerking kwamen. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan. Bij het afhalen van de nieuwe brillen konden we ook voor zonnebrillen keuzes maken. Veertien dagen later op naar de Oudestraat. Brillen afhalen en monturen voor de nieuwe zonnebrillen kiezen. Al weer met een voldaan gevoel en prettig geholpen, naar de parkeerautomaat terug. Mijn nieuwe bril voldeed aan de verwachtingen. Mijn vrouw begon wat te ‘sputteren’. Met die bril op zie ik niet goed, zei ze. Het moet wennen dachten we. Maar het werd niet beter. Bij het afhalen van de zonnebrillen, weer 14 dagen later, werd de nieuwe bril van mijn vrouw opnieuw doorgemeten. Nee, mevrouw luidde het oordeel: Die bril is inderdaad niet goed. Geen probleem. Kosteloos werden nieuwe glazen gemaakt en geplaatst. Over 14 dagen weer klaar.
Op naar de parkeerautomaat. Veertien dagen later was de nieuwe bril inderdaad klaar. Voldeed beter aan de verwachting.
Op naar de parkeerautomaat. Moet wat extra kosten nietwaar. Al met al: Het is gelukt maar wel wat hindernissen.

Het financiële centrum van Specsavers bevindt zich op één van de Kanaaleilanden zag ik op de rekening. Staat bekend als een belastingparadijs. Zal allemaal wel kunnen vermoeden wij, maar het geeft wel wat een merkwaardig gevoel.

Toch niks dan lof voor de service van de medewerkers.

Jaap Bouma.

 

 

Laatste nieuws